Hoi ik ben Lis Munzii van Horssens Heerlijkheid

Hoi ik ben Lis Munzii van Horssens Heerlijkheid

Ik ben vernoemd naar de bloem Iris maar ze noemen me Markies en dat vind ik zelf een passende naam voor mij. Ik ben namelijk een zeer adellijke jonge, al zeg ik het zelf.

Ik heb niet altijd bij mijn moeder gewoond, je kent haar wel Gytte Dana Snow Diamond van de Strijpse Vesta, maar  pas sinds 2022. Ja dat was wel even droevig mijn toenmalige vrouwtje kon niet meer voor mij zorgen en wat doe je dan, je gaat terug naar je moeder. Is niet altijd ideaal, want je moet naar je moeder luisteren en dat valt niet altijd mee. 

Maar goed verder heb ik het reuze naar mijn zin. Baasje is een toffe vent daar mag ik heeeeeel veeeeeel van. Mijn vrouwtje is wat strenger en die moet altijd aan mijn frutten zoals:  mijn haren kammen, knippen, tandenpoetsen, orenschoonmaken , wassen en nog veeeeeeel meer waar ik een gruwelijke hekel aan heb.

Maar goed je kunt niet alles hebben, dus ik voeg me. Al hoewel ik stiekem toch ook wel mijn eigen zin doe.

Nu hebben de baasjes en mijn moeder bedacht dat ik ook mijn geweldige gene door moet geven aan de volgende generatie. Dus ik mag met een teefje daten, hoe vinden jullie dat, het lijkt mij super, want zeg nou zelf, wie wil er niet met zo’n mooi grote jonge als ik ben, pupjes.

Dit zijn mijn gegevens:

Maat: 60 cm, 30 kilo, Correct schaar gebit volledige prothese en wollige vacht

Heupen: A

ECVO 28-02-2024

DNA profiel aanwezig. PRA vrij, van Willebrand vrij

En dit schreven over mij:

19-03-2023 Schaal van de Kempen ZG 2 de plaats

29-04-2023 Internationale dogshow Oss U 2 de plaats

Flinke jongen.Goed hoofd met juiste verhoudingenschedel/voorsnuit. Rond oog. Prima expressie. Goede Barbet. Voldoende hals lengte.Goede rastypische rugbelijning. Prima voorborst. Goed gehoekte achterhand. Mooie boon en voeten.Wollige vacht. Gaat vlot.

Nouw wat zeg je er van als je met mij wilt daten moet je naar mijn baasjes mailen:

Ger van de Geijn

info@barbetvanhorssensheerlijkheid.nl

ik met baasje op show

Afbeelding met hond, Hondenras, persoon, poedel

Automatisch gegenereerde beschrijving

                                    ik op het strandAfbeelding met buitenshuis, zoogdier, hond, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving

                          Ik in het gras